onsdag 4 juni 2014

Det gör så ont......

jag vill skrika,gråta,kasta något,stoppa huvudet i sanden,kräkas.......fan fan fan fan!
Livet kan vara så jävla orättvist, speciellt livet för vår älskade Linnea som bara levt sitt i nio månader. Det räckte tydligen inte med helvetet vi gick igenom med glappet i höften och skenan, å nej idag fick vi ett tusenfalldigt värre besked.

Linnea har en medfödd allvarlig ögonsjukdom som kallas grön starr.
Det är därför hennes vänstra öga har vuxit och blivit större.
Vi har varit på lasarettet i Linköping hela dagen där de gjorde en ögonundersökning under narkos.Bara att vara med om det var fruktansvärt jobbigt.Sen när läkaren kommer och bekräftar vår största farhåga-Glaukom/ grön starr, så kändes det som om någon sparkade mig i bröstet.
5-10barn/år föds med det.Det leder till blindhet om man inte gör något åt trycket. Det kommer att krävas ännu en undersökning under narkos men i Stockholm eller Göteborg då de är de enda som är specialister inom det.Har inte trycket minska då kommer de att operera henne på direkten.Dock kommer inte en operation kunna ta bort det helt utan det kommer att krävas flera och livslång tid med undersökningar, ögondroppar och operationer.Man kan tydligen också få grå starr som en "liten" bieffekt av operationerna. Risken är också stor att det sjuka ögat inte orkar att konkurrera med det friska och lägger av och att man blir skelögd.
VARFÖR? 
 VARFÖR just Linnea?!
FAN FAN FAN FAN….........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar