tisdag 7 november 2017

På återbesök.

När vi vaknade i morse verkade Linnea först pigg och glad men det gick snabbt över till trött och hängig igen trots att hon sovit nästan i ett dygn . Hon har inte heller velat öppna ögat mer än ett par gånger sen igår. Vi blev jätte oroliga så det var skönt att vi skulle tillbaka idag och träffa läkaren som opererade henne igår. 
Besöket var bra, vi fick svar på många frågor och tankar. Dock när jag frågade om statistiken ang barnglaukom och hon svarade att hon inte kunde svara men att det händer att en del blir blinda, så bara det knöts sig i magen. Nu får Linneas tryck aldrig mer gå upp och denna op måste banne mig fungera.Nån jäkla rättvisa får det vara!!
Hon ville göra en undersökning på  Linnea idag men det gick inte alls.Men vi fick ny tid om två veckor så då hoppas vi Linnea går med på't. Julia däremot gjorde undersökningen idag och det var absolut ingen risk för glaukom i hennes ögon.En stor sten föll då, en ljusglimt just nu i alla fall.En jobbig tid väntar nu med ca 10 ögondroppar om dagen med minst fem minuter emellan i en månad minst.Härliga mornar vi kommer att ha, NOT!!! 
Vill bara att hon mår bra snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar